Kratdetectie systeem


Winkeldiefstal is en blijft één van de grootste verliesposten van de supermarkten. Dit probleem wordt meestal, door de meeste mensen zwaar onderschat, temeer omdat de media meestal duiding maakt van de zware diefstallen en overvallen. Deze aandacht is volkomen terecht, maar de dagelijkse kleinere diefstallen belanden meestal -alleen- in de rode cijfers van uw jaarbalans. Het zijn deze verliezen die een flinke hap uit uw winstmarge plukken.


Als men berekend dat een normale supermarkt met 100 wagens en 5 checkouts (afrekenpunten) al een jaarlijks verlies kan draaien van om en bij de 14.000 Euro, enkel en alleen aan producten die verdwijnen via de krattendrager, dan kan je dit verlies moeilijk minimaliseren.


Door de steeds groeiende problematiek rond winkeldiefstal via de krattendrager van het winkelwagentje, werd reeds in 1998 gestart met de ontwikkeling van een degelijk detectiesysteem. Dit systeem gaat de goederen detecteren en onderscheppen die op de krattendrager worden geplaatst en, al dan niet opzettelijk, bij het afrekenen vergeten worden. RS Systems heeft een degelijk detectiesysteem ontwikkeld om u te helpen dit verlies in te dijken en zelfs tot nul te herleiden.


Als enige in de wereld biedt RS Systems u een volwaardig kratdetectiesysteem aan met een gegarandeerde werking en een volwaardig en bovendien gratis ondersteunende service, zolang u over het systeem beschikt. Wil u meer weten over de werking van het systeem en onze ondersteuning, aarzel dan niet en vul het registratieformulier in, zodat wij u een login en de informatie van het systeem kunnen toesturen. Wenst u een vrijblijvend prijsvoorstel en informatie op maat, klik dan op deze link en vul de gegevens zo juist mogelijk in. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een voorstel tot installatie opstellen en u een passende prijsofferte toesturen.


Indien u wenst dat onze technische adviseur bij u langskomt om de werking van het systeem te demonstreren, aan de hand van een demo-opstelling, kan u dit aanvragen via het registratieformulier of de prijsaanvraag. Deze informatie is enkel geschikt voor supermarkteigenaars en winkelketens.


Om de veiligheid van het systeem te waarborgen, kunnen wij deze informatie enkel op vertrouwelijke basis verstrekken. Uit veiligheidsoverwegingen controleren wij de echtheid van de gegevens die u ons verstrekt. Elke onterechte of onvolledige aanvraag kan niet in behandeling genomen worden.