Klantregistratie


Een goede binding tussen uw klant en uw supermarkt is van zeer groot belang voor het welslagen van uw bedrijf. De klant moet zich thuis voelen en waardering krijgen. Deze 2 belangrijke punten kan men perfect onderhouden via een sluitende klantregistratie. Op die manier kan uw klant genieten van speciale aanbiedingen kortingprogramma’s en veel meer.


Het RSS KLANTREGISTRATIE-systeem is een uitgelezen instrument om tegemoet te komen aan deze voorwaarden en maakt een perfecte klantenbinding mogelijk.


Het registratiesysteem maakt het mogelijk om de klant een elektronische en unieke klantenkaart te bezorgen, waarmee hij/zij in uw zaak kan genieten van verschillende, klantgerichte en exclusieve voordelen, zoals bvb:

- Gepersonaliseerde service

- Een snellere en efficiënte bediening

- Website toepassingen, online winkelen, apps, enz

- Kortingprogramma’s op maat, getrouwheidskortingen

- Spaaracties

- Persoonlijke verwelkomingstekst bij het betreden van de winkel

- Persoonlijke verwelkoming op het kassascherm/kassabon

- Enz…


Een bijhorende database zorgt voor een vlotte verwerking van de klantgegevens en de verschillende mogelijkheden, uitbreidbaar volgens uw wensen. Uiteraard gebonden aan de wet op de privacy.

Deze elektronische klantenkaart wordt met de nieuwste technologie ingelezen en heeft nog tal van andere mogelijkheden en toepassingen, aangestuurd door uw wensen.


Het grote voordeel van deze klantregistratie is de toepassing voor winkelketens en winkels met meerdere filialen. Indien deze filialen beschikken over een beveiligde netwerkverbinding kunnen de klanten, in alle filialen terecht met één en dezelfde kaart. De netwerkverbinding zorgt voor een real-time verwerking van de gegevens op de centrale database.


Deze klantregistratie kan een belangrijke schakel vormen in uw marketingbeleid.

Hebt u interesse in dit product, aarzel dan niet. Even aanmelden en wij sturen u de gedetailleerde informatie toe.

Aanmelden kan door hier te klikken of via de menubalk te klikken op Registreer.