Bumper krattendrager


Een winkelwagen die uitgerust is met een krattendrager, (zie foto) is handig. U als consument kan hierop zwaardere of omvangrijkere producten kwijt, zoals bvb. Bierkratten, Pampers, toiletpapier, enz…, terwijl de inhoud van het wagentje volledig ter beschikking blijft. Deze krattendrager is comfortabel omdat u geen zware lasten meer hoeft in het wagentje te tillen.


Wie echter al is met deze uitgeklapte krattendrager heeft rondgereden in de supermarkt, zal wellicht zijn scheenbeen al is gestoten hebben, omdat de krattendrager een stukje naar achter komt.


Een pijnlijke ervaring maar RS SYSTEMS heeft hiervoor een zeer doeltreffende Scheenbeschermer ontwikkeld (zie foto). Deze bumper kantelt automatisch voor het ijzeren frame, wanneer de krattendrager geopend wordt. De bumper is zacht en schokabsorberend, zodat u zich niet meer kan bezeren bij het stoten tegen de krattendrager.


Dit product werd in Nederland, met grote voldoening door de consument ervaren. Reeds meer dan 350 supermarkten werden hiermee uitgerust. Al deze supermarkteigenaars bieden hun klanten extra comfort en veiligheid tijdens het winkelen.